Sikker sigtning og skydning

oprettet d.

Sikker sigtning og skydning
Sikker sigtning og skydning

Du og dem, du er sammen med, skal altid bære skydebriller for at beskytte øjenene.

 

Brug om muligt altid miljøvenlige BB-Kugler. Det anbefales at bruge biologiske 100 % nedbrydelige BB-kugler, dvs. at de er uden kemikalier og kunstige materialer og nedbrydes i naturen, uden at foudrene.

 

Sigt altid i en SIKKER RETNING med din softgun. Når du er sikker på dit mål og afskærmningen bag dette, og området omkring målet er frit, afsikrer du din softgun og trykker på aftrækkeren.

 

Skyd ikke mod hårde overflader eller mod en vandoverflade. BB-Kugler kan prelle af eller rikochettere og ramme nogen eller noget, som du ikke havde til hensigt at ramme. GENBRUG IKKE BB-kugler, da genbrugte BB-kugler kan beskadige din softgun.

 

Vælg altid dit mål med omhu. Det er bedst at skyde mod mål, der er fastgjort til en sikker afskærmning. Afskærmning bag målet skal efterses for slitage både før og efter brug. Udskift afskærmningen, hvis den er slidt eller beskadiget, eller hvis kuglerne rikochetterer.

 

Din softgun er beregnet til målskydning og er egnet til både inden- og udendørs brug. Sørg altid for at sætte målet omhyggeligt op. TÆNK over, hvad du rammer, hvis du skyder forbi målet.

 

Du tager korrekt sigte, når frontsigtet befinder sig lige midt i kærven på bagsigtet. Toppen af frontsigtet skal flugte med toppen af kærven på bagsigtet. Centrum af målet skal "hvile" oven på sigtet.

 

Skyd aldrig mod ansigtet, heller ikke selv om din modstander bærer beskyttelse. Skyd aldrig mod børn og dyr.

   
 
   
   
   
   
   
 
   
   
   
   
   
   
   

 
 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar